fbpx

Onze Weesjongen

22-4-2018

Onze Weesjongen is een gezellige, grappige maar ook ontroerende musical voor het hele gezin. De voorstelling wordt begeleid door live muziek uitgevoerd door pianist Ardjoena Soerjadi, trompettist Peter Simons en saxofonist Kees Vrijland.

Het verhaal speelt zich af in de 20e eeuw en gaat over een jongen die wordt afgestaan omdat zijn ouders geen geld hebben om voor hem te zorgen. De weesjongen wordt opgevoed in een tehuis, maar door zijn grappige en stoute acties wordt hij al snel de straat opgestuurd en komt hij in aanraking met de politie. De weesjongen beleeft vele avonturen doordat hij zijn eigen grappige en unieke kijk op het leven heeft.

De musical wordt gespeeld door acteurs en zangers van alle leeftijden om een zo natuurgetrouw mogelijke kijkervaring te geven. De regie en muzikale leiding is in handen van Ellen van Etten die ook producties zoals Oliver Twist regisseerde.

ZONDAG 22 APRIL 19:00, THEATER AAN DE SCHIE - SCHIEDAM

Speciale actie: Kinderen van het Sophia kunnen via de website 4 gratis kaarten krijgen per patiënt op vertoon van hun Erasmus MC-Sophia patiëntenpas.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer adipiscing erat eget risus sollicitudin pellentesque et non erat. Maecenas nibh dolor, malesuada et bibendum a, sagittis accumsan ipsum. Pellentesque ultrices ultrices sapien, nec tincidunt nunc posuere ut. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam scelerisque tristique dolor vitae tincidunt. Aenean quis massa uada mi elementum elementum. Nec sapien convallis vulputate rhoncus vel dui.

Sponsors

Onze Weesjongen is mede door hen mogelijk gemaakt

Sponsor 1
Sponsor2
Sponsor 3
Sponsor 5
Sponsor 6
Sponsor 7
Sponsor 7
©2017 Muziektheatereccola - All Rights Reserved - fotomateriaal: Angelique Bakker - Fred Slingerland - Rob van Bremen